L’Espanyol, mitjançant la màxima mandatària del futbol femení, Raquel Cabezón, ha demanat disculpes a l’afició pel descens de l’equip a la Segona Divisió per primera vegada a la seva història. El que no ha explicat encara és quina és la planificació per a la temporada que ve, ja que s’esperaran que acabin els dos partits que resten del campionat. L’objectiu és tornar a Primera i ha destacat que “tenim l’exemple del primer equip”.

Les explicacions del descens

Raquel Cabezón ha explicat que els recursos que ha tingut són els que són i que el projecte del club ha de tenir l’objectiu per treballar perquè l’equip torni a estar a la màxima categoria la temporada que ve. Per efecte dominó, el filial blanc-i-blau també ha perdut la categoria i jugarà a Primera Nacional. En aquest cas, Cabezón ha destacat que estan satisfetes amb la feina feta per les joves jugadores del planter.

Raquel Cabezón reconeix que els recursos han estat insuficients

La màxima dirigent del futbol femení de l’Espanyol té clar que “he rebut el suport del club” i també ha reconegut que “els recursos han estat insuficients i que han d’aprendre d’aquests errors”. Això sí, ha destacat que l’equip ha competit, no com altres anys.