El Sant Martí Adrianenc ha guanyat el Poblenou en el derbi de la jornada 22 del grup D de la Primera Divisió masculina d’handbol per 34 a 30. Tot i que la primera part ha estat molt igualada, l’equip que ha entrenat avui Sergio Martínez ha estat superior en el segon temps i ha sentenciat el partit. Amb aquest resultat el Poblenou continua últim en la classificació i necessita guanyar partits urgentment per remuntar posicions.

Una primera part molt igualada

El primer temps ha estat molt disputat. Amb una afició totalment lliurada al Sant Martí Adrianenc el Poblenou han ofert un bon espectacle. Els visitants han començat atacant i s’han avançat al marcador. Tot i això, el Sant Martí no ha començat a retallar distàncies, però sempre hi havien un o dos gols de diferència entre els dos conjunts. Aquesta persecució en l’electrònic dels liles ha donat resultat, i al minut 16 han aconseguit empatar el partit per, més tard, remuntar el derbi i avançar-se, per arribar al final del primer temps amb un resultat molt ajustat de 15-12.

El Sant Martí Adrianenc decideix a la segona part

El Sant Martí ha sortit amb una marxa més que els visitants a la represa, i els primers cinc minuts de la segona part ja han aconseguit marcar tres gols i obtenir una diferència en el marcador de sis (18-12). Aquest avantatge s’ha anat mantenint amb molt poques variacions. Malgrat tot, l’afició del Poblenou no ha volgut abaixar els braços i ha continuat animant fins als últims instants, però no n’hi ha hagut prou per aconseguir capgirar el marcador, que ha acabat amb el resultat de 34-30.