Martinenc
@martinenc

El Martinenc ha iniciat aquest dilluns la pretemporada en la segona temporada de Javi Gómez a la banqueta dels del Guinardó. El conjunt vermell jugarà una temporada més a Primera Catalana amb l’objectiu de l’ascens.

El Martinenc en marxa

L’equip entrenat per Javi Gómez ha iniciat la pretemporada amb una xerrada amb el vicepresident del club, David Alonso, el director general, Alfred Porcar ‘Fido‘, i el director esportiu de futbol, Xavi Morón. Tots tres han desitjat una bona temporada a l’equip i sobretot els han recordat les mesures de prevenció davant la covid-19. Després de la xerrada amb els dirigents del club van fer una primera sessió d’entrenament. Per a aquesta pretemporada tenen previst sis amistosos, el primer serà el dimecres 9 de setembre.

  • Dimecres 9 de setembre: Martinenc-Jàbac Terrassa
  • Dissabte 12 de setembre: Martinenc-Parets
  • Dimecres 16 de setembre: Castelldefels-Martinenc
  • Diumenge 20 de setembre: Martinenc-Rubí
  • Dijous 24 de setembre: Sant Andreu de la Barca-Martinenc
  • Diumenge 27 de setembre: participació al Torneig del CD Almeda
@martinenc

El Martinenc va veure com la temporada passada es va aturar i finalitzar just quan el conjunt del Guinardó estava en una trajectòria ascendent. Aquest bon nivell que mostraven els vermells els va situar quarts a tres punts d’una segona plaça que donava l’opció de lluita per l’ascens de categoria. Per a aquest nou curs, amb una Primera Catalana renovada en format, l’objectiu serà el retorn a la Tercera Divisió.