El Futbol Club Barcelona ha fet oficial la composició del seu staff tècnic. Alfred Schreuder i Henrik Larsson seran, respectivament, el segon i tercer entrenador de Koeman a la banqueta blaugrana. El primer arriba del 1899 Hoffenheim d’holanda la darrera temporada i deixa el club per fer d’assistent de Koeman. Larsson torna al Barça, club on va ser jugar en l’època de Frank Rijkaard i en què va aconseguir una Champions. Fins ara era l’entrenador del Helsingborgs suec.

Vells coneguts per a Koeman

Ronald Koeman i Henrik Larsson van coincidir com a jugadors al Feyenoord durant els anys 1995 i 1997. Schreuder és un expert en jugades d’estratègia amb experiència també a l’Ajax, en què va coincidir amb De Jong i va arribar a les semifinals de la Champions.

Albert Roca torna com a preparador físic

El club blaugrana també ha anunciat que Albert Roca, Daniel Romero i Jaume Bartrés seran els preparadors físics de l’equip. El primer d’ells ja sap el que és formar part del cos tècnic blaugrana. Ell era un dels integrants de l’staff de Frank Rijkaard en la seva etapa com a entrenador del Barça. José Ramón de la Fuente, l’entrenador de porters des del 2012, és l’únic que es l’únic integrant de la banqueta que es manté respecte l’any passat.