burla PSG Barça Mbappé Sagrada Família
Foto: @Ligue1_ESP

L’eliminació del Barça de la Champions a mans del PSG ha desencadenat una munió de reaccions. Des del punt de vista dels francesos, el pas a les semifinals s’ha viscut de manera especial i com una revenja personal després d’algunes publicacions del compte oficial del FC Barcelona just abans del partit d’anada. Els responsables dels mitjans oficials del París Saint-Germain i de la Ligue 1 s’havien guardat els missatges per ara, un cop assolida la classificació, tornar-los amb escreix.

La resposta del PSG

El Barça va publicar un vídeo en què es veia el riu Sena i la Torre Eiffel i s’havia afegit amb postproducció un globus amb els colors blau i grana i el lema “Sempre Barça”. Doncs bé, el PSG ha respost amb la mateixa imatge, però amb el globus “enfonsat” al riu i la frase “Són les cinc, París es desperta”.

“We are Paris” a Barcelona

El responsable de xarxes del compte oficial del PSG ha publicat un vídeo amb una imatge de les torres venecianes de l’avinguda de la Reina Maria Cristina amb una bandera “gegant” que diu “We are Paris”.

La Ligue 1 i la Sagrada Família

El responsable de xarxes socials de la Ligue 1 també és conegut per algunes publicacions polèmiques. Quan va polemitzar amb Gerard Piqué després del sorteig de la Champions, a la qual va respondre l’exjugador blaugrana amb una trolejada en tota regla. Ara, després que el Barça publiqués el dia 7 d’abril un muntatge amb el quadre ‘La Gioconda’ amb la samarreta blaugrana, el compte d’X de la Lliga francesa hi ha respost amb un altre fotomontatge amb la imatge de la Sagrada Família i de Kylian Mbappé amb una bandera del PSG i la frase “Ja l’hem acabat”.

El compte oficial del PSG també ha aprofitat l’eliminació del Barça per respondre a la publicació del Barça i “La Gioconda” per publicar-ne una altra amb un vídeo en què es veu la imatge de la Mona Lisa, però després fa un “zoom out” amb el qual es pot apreciar una fotografia amb el capità del club francès, Marquinhos, celebrant la classificació amb un quadre titulat “La batalla de Montjuïc“.