El waterpolo adaptat ha debutat a la ciutat de Barcelona, concretament a la piscina de Sant Sebastià, seu del Club Natació Atlètic-Barceloneta. De fet, ha estat una iniciativa del club mariner, amb la col·laboració de l’Institut Guttmann, per fer possible la primera trobada d’aquest esport adaptat i inclusiu a la ciutat.

CN Atlètic-Barceloneta i Institut Guttmann

Els gerents del CNAB, Santi Fernández i Héctor Cruz, s’han implicat de ple en la idea de fer la primera trobada de waterpolo adaptat a Barcelona. El desenvolupant del projecte ha estat possible gràcies al club mariner juntament amb l’Institut Guttmann, amb qui han treballat junt en molts altres projectes des de fa anys.

Objectius del waterpolo adaptat

El waterpolo adaptat és una disciplina dirigida a les persones amb alguna mena de discapacitat, en què la pràctica esportiva és una de les millors teràpies, una gran eina de rehabilitació i un potent mitjà d’integració. Aquests són els tres objectius i pilars al voltant dels quals s’ha articulat aquest nou projecte, que va nèixer a Itàlia, ara fa ja 4 anys.