Anadolu Efes rival Barça Eurolliga 2021
@sporx

L’Anadolu Efes és el rival del Barça a la final de l’Eurolliga. Els blaugrana s’hi van classificar després de superar amb patiment l’Armani Milà per 84 a 82. Els turcs també van patir al final, 86 a 89, tot i que van arribar a guanyar de 21 punts de diferència (43-64) al minut 26 de partit. Però ja se sap que una Final Four és molt difícil.

L’Anadolu Istanbul, de menys a més

L’Anadolu Efes Istanbul és un rival temible que va començar l’Eurolliga 2020-2021 amb mal peu. Fins a la jornada 21 no va entrar en posicions de play-off, però finalment va acabar en tercer lloc. Als quarts de final va superar el Reial Madrid per 3 a 2 en l’eliminatòria al millor de cinc partits, però no sense patiment. Tot i que es va avançar 2 a 0, els madridistes van igualar-los a dos i van lluitar fins al final en l’últim partit de l’eliminatòria.

Vells coneguts del Barça

La columna vertebral de l’equip i bona part del joc passa per tres jugadors “petits”, com són Micic, Larkin i Simon. Tot i això, hi ha tres exjugadors amb passat blaugrana que juguen a l’Anadolu Efes. Chris Singleton va jugar amb els barcelonistes la temporada 2018-2019, Adrien Morman ho va fer la temporada anterior i Tibor Pleiss tres anys abans que el francès, al 2014-2015.