Les líders invictes del CN Sant Andreu han continuat la ratxa de victòries a la piscina Pere Serrat davant un CN Terrassa que ha intentat plantar cara sense èxit. Les andreuenques han estat implacables, i han mantingut una jornada més la primera posició de la classificació.

Líders de la classificació i del partit

La primera i segona part han estat dominades per les andreuenques, sens dubte. Un duel català en què les barcelonines han repetit contrincant de la jornada anterior a la LEN Champions League. Han mantingut a ratlla Paula Camus i han evitat que la màxima golejadora de les egarenques suposés un perill. Deures fets per a les de Javier Aznar. El marcador arribava al descans 8-2.

Martina Terré ha blindat la porteria

La diferència del marcador ha continuat al llarg del partit amb un desequilibri de vuit gols a la meitat del tercer quart. Les de Xavi Pérez semblava que encara arrossegaven la derrota de la Champions i no han acabat de connectar amb el partit. Poca intensitat visitant que han aprofitat les de la Pere Serrat per marcar un avantatge al marcador de 10 gols en arribar al final dels tercers vuit minuts del matx. El marcador visitant no pujava i no era per les poques ocasions de les visitants, sinó per la porteria blindada de Martina Terré, un partit més, espectacular. El marcador ha acabat 18 a 6, victòria aclaparadora de les locals.

Sense descans per a les andreuenques

La jornada vinent les jugadores que entrena Javier Aznar s’enfrontaran a l’última jornada de grups de la LEN Champions League Women contra la SIS Roma, dissabte 23 a les 19 h. Tot i estar classificades matemàticament per a la Final Four, les barcelonines voldran continuar demostrant l’exigència que comporta ser líder de la classificació de la Lliga Regular tota la temporada.