El Camp Nou ja és història. 65 anys després de la seva inauguració, aquest dilluns, 29 de maig del 2023, s’ha col·locat la primera pedra del que serà el nou Spotify Camp Nou. En un acte carregat de simbolisme i ple de sentiment culer, el FC Barcelona, amb el president Joan Laporta al capdavant, ha fet el primer acte simbòlic de col·locar la primera pedra del nou temple culer. Laporta, juntament, amb Xavi Hernández, Sergio Busquets, Melanie Serrano i Juan Manuel Asensi, han fet aquest tradicional acte en qualsevol nova instal·lació esportiva

“Serà el millor estadi del món, per al millor club del món”, ha destacat Joan Laporta durant els parlaments fets al gol sud del Camp Nou. A més, el president del Barça ha afirmat que “la renovació de l’Spotify Camp Nou és l’obra més important de la ciutat des dels Jocs Olímpics del 1992.”

El Barça enterra una caixa al Camp Nou amb records mítics

Un altre dels moments destacats d’aquest acte ha estat l’instant en què Laporta ha enterrat una caixa plena de records de la història del Barça. El bagul enterrat contenia diversos objectes: Asensi hi ha dipositat diaris esportius; Xavi Hernández, la samarreta del Barça; Busquets, el braçal de capità; Melanie Serrano, una pilota; dos jugadors del futbol base, unes botes; i Laporta, una senyera catalana.

Les reaccions