ElPozo Múrcia ha sorprès al Barça des de l’inici, marcant un ritme molt alt. Els blaugrana, menys intensos, han rebut el primer gol ben aviat, al minut dos de partit. Una pèrdua de pilota a l’àrea rival ha facilitat el contracop dels murcians que ha culminat Andresito amb una gran definició.

Els homes d’Andreu Plaza no s’han arronsat i de seguida han igualat el marcador, gairebé a la següent jugada. Esquerdinha ha signat una assistència marca de la casa per Aicardo que enfilava la banda esquerra i no ha perdonat amb un xut creuat.

El matx ha seguit igualat amb anades i vingudes i ha destacat l’actuació del porter blaugrana Juanjo, que ha estat impecable sota pals.

A la segona part el partit ha seguit el mateix guió i ElPozo Múrcia s’ha avançat de nou. Matteus al minut 24 ha fet pujar l’1 a 2 al marcador però el Barça ho ha seguit intentant. Esquerdinha, estelar en el pivot, ha provocat un penal que ha assenyalat l’àrbitre.

Dyego ha transformat des del punt de penal i ha tornat a posar les taules a l’electrònic.

El mateix Dyego ha estat expulsat a dos minuts pel final, fet que ha estat clau ja que el Barça s’ha arriscat amb l’estratègia de porter – jugador en la figura d’Aicardo però la jugada li ha sortit malament. ElPozo ha marcat el tercer i definitiu gol que li donava la victòria al Palau Blaugrana.