L’Espanyol B no adorm a ningú. Al contrari, és el líder i diverteix, però ningú no li regala res. Aquest diumenge, els de David Gallego han hagut de suar de valent per emportar-se els tres punts de la Bòbila.
L’entrenador blanc-i-blau va sobrat de raó, i això que Doncel ha estat a punt d’avançar els barcelonins ben d’hora. La seva picadeta s’ha estavellat al travesser i Joselu no ha arribat a la segona jugada. El mateix Joselu s’ha pogut refer amb el 0 a 1. El davanter ha aprofitat una passada de la mort de Jordan al minut 20. Joselu també ha tingut el segon, però la seva rematada ha marxat molt a prop del pal. Domi ha posat l’ai al cor dels periquitos amb un gran xut que ha fet volar Edu. L’exquadribarrat ha avisat que té un guant al peu esquerre. A la represa, els barcelonins han sortit a intentar sentenciar el matx i Puado, en jugada personal, ha ampliat diferències. Però Domi ha retallat diferències a pilota aturada. El jugador del Gavà ha aprofitat una falta innecessària de Jordan per enviar la pilota al fons de la xarxa. Els locals s’han cregut que podrien aixecar el partit, però l’expulsió de Carlos Garcia per aquesta dura entrada els ha suposat una galleda d’aigua freda. Tot i ser un menys, Domi ha desfermat la bogeria a la Bòbila amb l’empat a 2 aprofitant una gran jugada de Xavi. Era el minut 67, i encara quedava molta estona. Massa per al Gavà. L’Espanyol B els ha collat a la seva àrea i han repetit el primer gol. Passada de la mort de Jordan i ara ha estat Puado qui ha fet el 2 a 3. Un cop del qual els locals no s’han pogut refet i només la manca de punteria ha fet que els barcelonins no fessin algun gol més.