El Barça visitava la pista de l’Estudiantes, després d’encaixar la primera derrota de la temporada a l’Eurolliga a la pista de l’Estrella Roja, i torna cap a casa amb el cap ben cot, ja que també ha ensopegat contra els madrilenys. L’Estudiantes ha dominat el primer quart, que ha acabat amb aquest contraatac de Brizuela. En el segon ha arribat la reacció dels jugadors de Sito Alonso. Heurtel, el màxim encistellador del Barça, ha portat de corcoll la defensa de l’Estudiantes. Ribas ha estat encertat des de la línia de tres i el base francès blaugrana ha repartit assistències als seus companys. A la mitja part, el Barça guanyava de nou punts, 36 a 45. El tercer quart ha estat el més igualat dels tres. Landesberg, el millor de l’Estudiantes, ha fet molt de mal a la defensa blaugrana, que no ha sabut com aturar-lo. A l’altra cistella hi responia Moerman amb un triple, per deixar-ho tot obert fins a l’últim quart. I aquí ha arribat la desfeta del Barcelona. Ha encaixat un parcial de 25 a 9 que li ha costat el partit. Triples com aquest de CvetKovic han desfermat l’eufòria a la graderia, que ha vist com per quart any consecutiu el Barça ha sortit amb la cua entre les cames de la pista de l’Estudiantes.