La Monta avui no jugava però els emmascarats de Nou Barris han anat a Vilassar a animar el Sant Andreu.
Tot estava a punt per veure un gran partit de futbol entre el Vilassar de Mar i el Sant Andreu però la primera part ha estat molt ensopida i amb poques aproximacions a l’àrea. David Lopéz i Óscar Muñoz ho han intentat. Prieto des de gairebé el mig camp ha intentat sorprendre Segovia.
La segona part ha estat més entretinguda i Llamas ha fet aquest centre xut per posar el 0 a 1 al marcador. Aquest gol ha esperonat el partit. Alfred amb un xut creuat ha marcat el definitiu 0 a 2. Elhadji, que ha sortit en el segon temps, ha disposat de diverses ocasions de gol, però no ha estat encertat.
El Sant Andreu ja suma la quarta victòria consecutiva fora de casa i continua molt a prop de les places d’ascens a Segona Divisió B.