Un gol de Sardà en el temps de descompte ha donat la victòria al Vilafranca que, tot i no jugar millor que l’Horta, s’endú els tres punts en un matx que ha estat força igualat.

Els conjunt que entrena Nacho Castro s’ha presentat al Municipal de Vilafranca amb ganes i ha sortit amb intenció de treure alguna cosa positiva del Penedès. Tot i això, els hortencs han hagut de fer front a un gol força matiner, al minut 9. Àlex Pla ha sorprès el porter Gabri en aquest llançament de falta.

Tot i el cop moral, Sergi Arranz, després d’una bona jugada individual de Javi Santolalla, ha aconseguit el gol de l’empat en el minut 20.

Amb l’empat a un, el matx s’ha igualat en tots els sentits, amb un domini altern de la possessió i poques oportunitats clares per part de tots dos conjunts.

A la represa ha estat l’Horta qui ha tingut més la pilota, però li ha falta efectivitat en l’última passada i no ha pogut posar gaire perill davant la porteria defensada per Gonzo. Els vilafranquins han posat setge, sobretot, en els llançament a pilota aturada. Fins a dues vegades ho ha provat el conjunt d’Ivan Moreno des del córner amb idèntic resultat, pilota al travesser, això sí, per fora.

Quan semblava que el partit acabaria amb un empat que semblava just, ha arribat el 2 a 1, que ha acabat d’ensorrar les opcions de puntuar del conjunt barceloní.