Prèvia Grama - Guineueta
@eeguineueta

De ben segur que els jugadors i tècnics de l‘EE Guineueta afronten el 2022 amb ganes de deixar enrere l’últim tram del 2021. El conjunt de Luis Gallego disputarà davant la Fundació Esportiva Grama el primer partit de l’any després que s’ajornés el partit contra el San Cristóbal en la jornada anterior. El partit es jugarà aquest diumenge, 9 de gener, a les 11.45 h, a can Peixauet.

El desig del 2022: sortir del pou

Després de 15 partits, el Guineueta ocupa l’última posició del grup cinquè de Tercera amb nou punts i un bagatge de dues victòries, tres empats i deu derrotes. El conjunt de Nou Barris només ha guanyat un partit com a visitant. L’altre triomf de la temporada va ser a la primera jornada, precisament davant la FE Grama.

La Grama, en bona dinàmica

El rival del Guineueta, la FE Grama arriba al partit en un bon moment de forma després d’encadenar tres jornades sense perdre amb dues victòries i un empat. El conjunt de Santa Coloma ocupa la novena posició amb 23 punts i un balanç de sis victòries, cinc empats i cinc derrotes.

Baixes per covid

Els problemes de covid poden afectar el rendiment del conjunt de Nou Barris, que té fins a tres jugadors amb coronavirus i d’altres recuperant-se, ells mateixos ho han explicat en un tuit.