ORIOL SALA, jugador del CF Muntanyesa "Un jugador per a l'equip, res d'individualitats, sempre treballant en grup." VÍCTOR COCERA, jugador del CF Muntanyesa "Intentar sumar, perquè l'equip és molt jove. Més juventut a aportar i a partir d'aquí treball, sacrifici i intentrar aprendre i si podem guanyar la posició, perfecte." DANI GARCIA, jugador del CF Muntanyesa "Jugar como juego yo, ser agresivo, bien de cabeza, balones aéreos y buena salida del balón. Nada más."

El Muntanyesa, que ja ha completat la plantilla 2012-13, ha presentat aquest dimecres tres noves incorporacions, tots ells de caràcter defensiu molt marcat. Els de Nou Barris han fet un equip totalment nou amb 20 fitxatges.

El primer és el porter Victor Cocera. Té 19 anys, ve de la Damm i abans havia jugat amb l’Espanyol i la Gramenet. Després hi ha el central Dani García. Té 22 anys i torna al Muntanyesa després de jugar amb el Vilafranca. I el tercer és el migcentre defensiu Oriol Sala. Té 20 anys i ha jugat al Riudellots i al juvenil del Badalona, on va coincidir amb l’entrenador, Manolo González.