TONI FREIXA, secretari de la junta del FC Barcelona "Ja hem comunicat formalment que no estaríem d'acord, en cap cas, amb aquesta mesura i com que de moment no en tenim cap constància oficial, entenem que no s'ha produït. Esperem que no es produeixi perquè no hi estaríem d'acord. Una medida de gracia que iguala a todo el mundo no produzca esa desigualdad de ver cómo quien hizo lo que hizo pueda tener un indulto, respecto a quien hizo otra cosa que tiene al final mucha diferencia con respecto a lo que hizo el entrenador del Real Madrid."

De totes les decisions que s’han pres a la junta, en destaquen tres:

– La festa del Gamper, que serà el 20 d’agost contra la Sampdoria. Un partit que servirà d’homenatge als jugadors que van aconseguir la primera Copa d’Europa blaugrana.

– No sancionar Dani Alves. El club considera que els 25 minuts que va jugar el brasiler amb Leo Messi, tot i tenir la baixa mèdica, no es poden considerar un partit amistós, sinó una trobada d’amics que no va posar en perill la salut d’Alves.

– No volen cap mesura de gràcia. El club ha contactat amb la Federació Espanyola de Futbol i ha demanat que no s’apliqui cap mesura de gràcia, tal com va dir fa uns dies Ángel María Villar. El Barça considera que si Mourinho i Vilanova es queden sense sanció, no s’estarà castigant l’acte de l’entrenador madridista.