SANDRO ROSELL, president del FC Barcelona "Aquest any també tenim el rècord econòmic en la història del club. Aquest any tancarem amb uns beneficis al volant de 40 milions d'euros o una mica més, i això és una notícia extraordinària." "Tot aquest benefici, tot aquest superàvit, tot el posarem a reduir deute. Necessitem reduir el deute urgentment." "No estem gens d'acord que quedi sense càstig una agressió al nostre entrenador. Amb això no estem gens d'acord i si això succeix, parlarem amb qui correspongui per veure quines mesures hem de prendre."

Rosell ha especificat que el balanç econòmic de la temporada serà positiu. El club tindrà un superàvit d’uns 40 milions d’euros, que es destinaran, de forma íntegra, a eixugar el deute. Per aquest mateix motiu, la falta de liquididat, el president barcelonista ha destacat que ara per ara és inviable econòmicament remodelar o construir un nou estadi, o un nou Palau Blaugrana, tot i que està d’acord que s’hauria de fer.

Tot i la conjuntura econòmica, el primer equip del Futbol Club Barcelona disposarà d’uns 40 milions d’euros per poder fitxar jugadors, si bé aquesta xifre és flexible, tot depenent de les necessitats del cos tècnic.

D’altra banda,  pel que fa a la retirada del càstig de l’entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, per haver posat el dit a l’ull a Tito Vilanova, Sandro Rosell ha destacat que no hi estan d’acord i que prendran les mesures que creguin convenients.