El Prat ha empatat a 1 contra el Portugalete i ha assolit l’ascens a la Segona B

. El conjunt potablava ha fet bona la victòria aconseguida en l’anada per 2 a 1.

Inici frenètic

El Portugalete ha sortit amb una alta intensitat en els primers compassos de partit, conscient de la importància de marcar aviat. Fruit d’aquesta insistència ha arribat el primer gol local. En el minut 16, Galder ha superat amb un xut creuat el porter blanc-i-blau, Andrés Díez. Amb el pas dels minuts, el Prat s’ha anat fent amb el domini de la pilota i ha anat creant perill. Pedro Bravo ha rematat una centrada de Salva, però el porter Jorge l’ha aturat. Els jugadors de Pedro Dólera han marxat als vestidors amb l’1 a 0 en contra.

Ràpida reacció del Prat

A la represa, el Prat ha necessitat només tres minuts per empatar el partit. Guiu ha rematat una centrada al segon pal i, amb l’ajuda del defensa Txopi, la pilota s’ha acabat introduint a la porteria local. Posteriorment, el partit ha entrat en una fase de joc directe i en el minut 70, ni Raillo ni Sergi Moreno han pogut signar el segon en una ocasió claríssima. En els darrers minuts, el Portugalete s’ha llençat a l’atac, però els blanc-i-blaus s’han defensat amb contundència. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al final del partit i el Prat ha assolit el desitjat ascens a la Segona B. D’aquesta manera, l’Igualada jugarà la propera temporada a Tercera Divisió, en la plaça dels potablava.