El RC Polo ha guanyat el Club Egara per 3 a 1 en la jornada 17 de la Divisió d’Honor femenina d’hoquei sobre herba quan només queden cinc jornades per als play-off, a cinc que finalitzi el campionat. El conjunt barceloní ha dominat l’enfrontament durant pràcticament tot el partit. Les de Jordi Alastrue, quartes en la classificació, s’han endut els tres punts i ja en sumen un total de 36, a sis del Taburiente, que va líder.

La temporada del RC Polo

Amb la victòria contra el Club Egara, el RC Polo es manté en quarta posició, per darrere del Club de Campo, amb un total de 36 punts i un balanç de temporada d’onze partits guanyats, tres empatats i tres de perduts.

Les de Jordi Alastrue se situen ara mateix a una distància de sis punts del UD Taburiente, el primer classificat, que en té 42. En cinquena posició es troba el Club Egara que, després d’aquesta jornada, té 32 punts, a quatre de diferència de les barcelonines. El Polo encadena sis jornades invicte i volen mantenir aquesta dinàmica de resultats si volen continuar escalant posicions en els cinc enfrontaments que li queden abans del play-off.

Els tres punts es queden a casa

El Polo ha sortit amb les idees molt clares. En només iniciar el partit ha tancat al club Egara al seu camp. Tot i això, han tingut dificultats per trobar espais i fins al segon període, quan havien passat quatre minuts, no han estrenat el marcador (1-0). Les egarenques, lluny de desanimar-se, han augmentat la intensitat i han aconseguit empatar el matx (1-1), però quan quedava menys d’un minut per arribar al descans, les barcelonines han tornat a col·locar-se per davant (2-1).
A la represa, les forces s’han igualat, però quan quedava poc més d’un minut per arribar a l’últim quart, a les de Jordi Alastrue se’ls ha concedit la pena màxima que han materialitzat sense dificultats per sentenciar el partit (3-1). Finalment, en el quart període, tot i les poques ocasions de perill, no hi ha hagut encert de cara a porteria i el marcador no ha variat (3-1).

El nostre objectiu és entrar a la final a 4”