La Mitja Marató de Barcelona 2024 ha tingut una participació de 28000 inscrits i entre ells hem trobat moltes cares conegudes. Una d’elles ha estat la de Javier Saviola. L’exjugador del Barça ha participat en la prova i ho ha fet amb un temps 2:07:07.

Javier Saviola combina el futbol i l’atletisme

Amb 42 anys, Javier Saviola continua demostrant que està en plena forma. L’exjugador de futbol, que fins l’any 2022 va ser el segon entrenador d’Óscar López al juvenil del Barça, ha reconegut que malgrat ara viu a Andorra, ha aprofitat el fet d’estar a barcelona com viu a Barcelona, “m’he preparat una mica i he disfrutat molt amb l’ambient que hi ha”. El ‘conejo’, que va ser jugador del Barça durant sis temporades, ha fet una marca de 2:07:07. Per a ell, en aquesta Mitja Marató no tenia la intenció de fer cap marca, però ha assegurat que “he arribat molt bé a la línia d’arribada i és brutal estar amb amics i gent que conec”

Saviola ha fet un bon temps a la línia d’arribada i el temps de pas ha estat molt destacable. 0:46:10 als cinc quilòmetres, 1:12:16 a la meitat de la cursa i 2:02:20 als 20 quilòmetres.

Saviola i el Barça actual

Evidentment, Javier Saviola també ha parlat, un cop ha creuat la línia d’arribada, del Barça i de la situació actual de l’equip de Xavi Hernández. Per a l’exdavanter argentí, “el club està en un moment difícil després de l’anunci de Xavi, però l’equip té arguments pels quals lluitar i esperem que ens doni moltes alegries.”

Mitja Marató de Barcelona 2024: últimes notícies