Espanyol

L’Espanyol ha perdut al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid per 2 a 1. El partit s’ha dedicit en el temps afegit a causa d’un penal polèmic que ha significat el segon gol dels madrilenys. Abans els de Simeone s’havien avançat i Raúl de Tomás de falta havia empatat.

Primera part molt seriosa de l’Espanyol

Els blanc-i-blaus han sortit molt ben posicionats sobre la gespa del Wanda Metropolitano. Els de Vicente Moreno han tapat qualsevol espai i han impedit d’aquesta manera que l’Atlètic de Madrid generès ocasions de perill. De fet, l‘oportunitat més clara en els primers minuts ha estat de Cabrera, que ha obligat a Oblak a rebutjar a córner. Els madrilenys tenien la pilota, però eren incapaços de superar el mur defensiu de l’Espanyol. La primera aproximació dels de Simeone ha arribar superada la mitja hora de joc. La jugada individual de Joao Félix ha acabat amb un xut del portuguès desviat.

La polèmica arriba en el minut 95

L’Atlètic de Madrid ha sortit més endollat a la segona part, però ha estat l’Espanyol al contraatac qui ha estat a punt de marcar. El xut de Sergi Darder l’ha salvat Oblak i en la següent jugada ha estat Carrasco qui no ha perdonat i ha marcat l’1 a 0. En menys d’un minut el partit ha girat com un mitjó. Els madrilenys han viscut els seus millors minuts, però una magnífica passada de Darder ha deixat sol Raúl de Tomás que ha rematat de primeres, però Oblak ha tornat a treure una mà excel·lent per evitar l’empat. Però el que són les coses en el minut 73 el porter de l’Atlètic de Madrid, que estava salvant el seu equip, s’ha empassat una falta de Raúl de Tomás, que ha significat l’1 a 1. A partir d’aquí el partit ha anat d’una àrea a l’altra i tot s’ha decidit en temps afegit. En el minut 95 l’àrbitre, després de consultar el VAR, ha assenyalat un penal polèmic per mans de Raúl de Tomás. Carrasco l’ha transformat i ha donat el triomf a l’Atlètic de Madrid.