L’Europa ha remuntat davant el Badalona i s’ha acabat imposant per 2 a 1. Una victòria que encara dona opcions als graciencs de seguir creient en la salvació. Els badalonins s’han avançat a la primera part, però els escapulats han reaccionat a la segona i gràcies als gols d’Albert Martí i David Jiménez han sumat els tres punts.

El Badalona, més efectiu

Després d’uns primers minuts sense un dominador clar, els graciencs han vist com el Badalona s’avançava en el marcador. En el minut 16 Pol Ballesteros ha signat el 0 a 1, després de superar Sergio. L’Europa ha intentat reaccionar al cop psicològic del gol encaixat i David Jiménez ha marcat, però l’àrbitre ha anul·lat la diana per fora de joc del futbolista escapulat. Els de Gerard Albadalejo han volgut fer-se amb el control, però els ha costat tenir el domini de la pilota, ja que la perdien amb rapidesa. Tot i això, els graciencs ho han intentat i Àlex Cano i Alberto han generat perill a la porteria badalonina.

L’Europa reacciona i capgira el marcador

El tècnic gracienc, Gerard Albadalejo, ha volgut capgirar la dinàmica a la segona part i ha donat entrada al camp a Sergi Pastells i Pau López. I l’aposta li ha sortit cara, ja que l’Europa ha reaccionat i ha capgirat el marcador. En el minut 56 ha arribat l’empat. Una bona centrada de Pau López l’ha rematat Albert Martí per fer l’1 a 1. El gol ha donat empemta i moral als barcelonins, que només 4 minuts han remuntat. Ha estat gràcies a un penal que ha transformat David Jiménez aconseguint el 2 a 1. A partir d’aquí els graciencs han generat perill i han tingut fins a tres ocasions per sentenciar, però ni David Jimenez, ni Ricky Vidal ni Marc Esteban han pogut fer el tercer.