Barça B Espanyol

El derbi entre el Barça B i l’Espanyol ha acabat amb empat a un. Les blaugrana s’han avançat a la primera part amb un gol d’Ona i les blanc-i-blaves han empatat en temps afegit gràcies a Adriana. L’empat fa que les culers mantinguin la setena posició a la classificació i que les periquites continuin una jornada més com a líders del Grup Nord de la Llliga el Reto Iberdrola.

Ona avança el Barça

El Barça B ha fet un partit molt seriós davant un rival, teòricament, superior. A més, el fet que Ona hagi marcat en el minut 17 l’1 a 0 ha fet que les blaugrana juguessin amb tranquil·litat. En canvi, el pes de la responsabilitat sembla que ha pesat massa a l’equip de Rubén Casado. De fet, a la primera part ha generat poc perill. Només s’ha de destacar un xut de Xènia.

Empata Adriana Martín

Els nervis han continuat a l’Espanyol a la segona part. Les blanc-i-blaves ho han intentat amb centrades laterals, però el magnífic treball defensiu de les blaugrana ha impedit el gol. A més, al contraatac les locals haurien pogut marcar el segon i gairebé sentenciar el partit, però Myllyoja ha salvat l’Espanyol. Les blanc-i-blaves han seguit insistint i al final han tingut premi, ja que en el minut 97 Adriana Martín ha signat l’1 a 1. Un punt que permet a les de Rubén Casado seguir com a líders en solitari.