Barça B

El Barça B ha patit una derrota molt dura al camp de l’Atlètic Balears. El filial blaugrana ha perdut per 6 a 2. El partit ha quedat decidit en el primer quart d’hora, quan els balears n’han fet tres. Aquesta derrota talla una ratxa de quatre victòries consecutives dels de Sergi Barjuan, que veuen truncada la seva ascensió per intentar jugar la promoció d’ascens.

Primera part per oblidar

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos del filial blaugrana, ja que en el minut 5 s’ha avançat l’Atlètic Balears gràcies a Manel, que ha fet l’1 a 0. Els balears han pressionat la sortida de pilota dels de Sergi Barjuan, que no s’han trobat còmodes al camp, a més, han estat molt efectius, ja que en el minut 10 i en la segona rematada a porteria Dioni Villalba ha signat el 2 a 0. El desgavell del filial blaugrana no ha acabat aquí, ja que al quart d’hora de joc Manel ha fet el 3 a 0. El Barça B no ha trobat la manera d’aturar les centrades dels balears. Superat aquest primer quart d’hora els de Sergi Barjuan s’han fet amb la pilota, però ha estat l’Atlètic Balears, qui ha tornat a generar perill amb un xut de Manel. El quart dels locals a porteria per cap del Barça B. El filial hauria pogut canviar el signe del partit en el minut 32, quan l’àrbitre ha assenyalat penal sobre Mika Marmol. Matheus ha agafat la responsabilitat del llançament, però René Román l’ha aturat. El filial estava fora del partit i en una perdua de pilota en la zona de construcció Dioni ha marcat el 4 a 0. I per acabar d’arrodonir aquesta nefasta primera part dels blaugrana Manel just abans del descans ha fet el 5 a 0.

El Barça B maquilla les sensacions

El Barça B ha sortit més endollat dels vestidors i al quart d’hora de la segona part Ferran Jutglà ha fet el gol de l’honor dels blaugrana, el 5 a 1. Però l’Atlètic Balears al contraatac ha fet molt de mal als de Sergi Barjuan. I així en el minut 71 Vinicius ha signat el 6 a 1. Tot i el càstig, el filial no ha marxat del partit i en el minut 85 Jutglà ha tornat a marcar fent el 6 a 2. És el quinzè gol del davanter a la Lliga. Els blaugrana han millorat a la segona part, però el partit ja estava sentenciat a la primera.