Pau Gasol blazers

Pau Gasol ha anunciat a través de les xarxes socials que jugarà el curs vinent als Portland Trail Blazers. El barceloní firma per una temporada després d’haver superat les proves mèdiques amb el conjunt d’Oregon. Gasol actualment s’està recuperant de la lesió al peu esquerre, de la qual va ser operat el mes de maig.

La sisena franquícia de Pau Gasol

Tot i que s’esperava que Pau Gasol continués un any més als Milwaukee Bucks, ha fitxat pels Portland Trail Blazers i d’aquesta manera, jugarà a la sisena franquícia de l’NBA després dels Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers, els Chicago Bulls, els San Antonio Spurs i els mateixos Bucks.

18 anys i dos anells

Pau Gasol va arribar a l’NBA l’any 2001, des d’aleshores ha guanyat dos anells amb els Lakers (2009 i 2010). El mes de juny, els Gasol es van convertir en la primera parella de germans a aconseguir el títol de l’NBA, gràcies a la victòria dels Toronto Raptors de Marc Gasol.

Un equip top

Els Blazers són un dels millors equips de l’NBA. Gasol arriba a un equip molt competitiu i es trobarà amb molta competència. De fet, l’any passat van arribar a la final de la Conferència Oest i va perdre contra els Golden State Warriors.