La selecció espanyola guanya Hongria
@waterpolo_blog

La selecció espanyola de waterpolo lluitarà per proclamar-se campiona del món al Mundial de Gwangju. El rival a la final serà els Estats Units. Les espanyoles s’hi han classificat després de guanyar Hongria per 16 a 10. La victòria davant les hongareses dona el bitllet al combinat estatal per estar als Jocs Olímpics de Tòquio.

Roser Tarragó ensenya el camí

La primera part ha estat un festival golejador. Els atacs han superat clarament els sistemes defensius. La selecció espanyola amb una Roser Tarragó molt efectiva de cara a porteria, ha marcat fins a quatre gols, sempre ha manat en el marcador. El combinat de Miki Oca ha arribat a tenir quatre gols d’avantatge, 10 a 6, però les hongareses no s’han rendit i han aconseguit retallar diferències. A la mitja part el resultat era de 10 a 8.

La selecció espanyola, molt superior

A la represa, Judith Forca amb tres gols consecutius ha agafat el relleu de Roser Tarragó. A més, la selecció espanyola s’ha posat les piles en defensa i ha obert forat en el marcador. La distància ha estat de cinc gols al final del tercer quart, 14 a 9. En l’últim quart, la selecció espanyola ha dominat perfectament i no ha donat cap opció a les hongareses. Al final, 16 a 10 pel combinat estatal.