El Futbol Club Martinenc ha començat aquesta setmana la pretemporada sota les ordres del nou entrenador, Javi Gómez. Els diables vermells s’exercitaran per preparar el primers partits, que seran en el Torneig d’Històrics del Futbol Català. Debutaran el dijous 1 d’agost, quan jugaran en el grup 4, contra el CE l’Hospitalet i el EC Granollers.

El Martinenc té l’objectiu de l’ascens

Els del Guinardó jugaran aquesta temporada en el grup 2 de la Primera Catalana després d’acabar el curs passat últims de la Tercera Divisió. El conjunt entrenat per Javi Gómez, entrenador que ha arribat aquest estiu al club, té l’objectiu d’arribar bé al primer partit de temporada contra el Tàrrega. També es planteja d’apropar-se el màxim als objectius que els permeti tenir opcions d’alguna cosa important al final del curs.

El Martinenc només ha renovat dos jugadors de la temporada passada: Joel Martínez i Javi Iglesias. De moment el director esportiu, Xavi Morón, i l’entrenador, Javi Gómez, han incorporat 17 jugadors nous a l’equip, molts d’ells jugadors que coneix Gómez d’altres etapes en conjunts que ha entrenat com per exemple la Unificació Bellvitge, el Sant Joan Despí o el Sant Ildefons.