Fran Garagarza ha obert la caixa dels trons. El director esportiu periquito ha estat convidat al pòdcast ‘Arquitectos’, de La Lliga, en què ha parlat de l’actualitat del club. Una de les seves frases ha estat la que ha encès els aficionats: “No som un club de Primera, som un club de Segona que ha estat a Primera i que ha baixat dues vegades en quatre anys”. Unes declaracions que volien mostrar humilitat, però que alguns seguidors no han paït bé perquè l’Espanyol és el cinquè club que més temporades ha estat a Primera Divisió.

Les declaracions de Fran Garagarza

No em serveix això que som un club de Primera jugant a Segona. No som un club de Primera, som un club de Segona que ha estat a Primera i que ha baixat dues vegades en quatre anys. Hem de ser humils, anar als camps sabent que, si no correm tant com el rival, no guanyarem. No per dir-nos Espanyol pujarem. Això es fa amb implicació i fam”. De fet, Garagarza ha reconegut que li va fer molta il·lusió fitxar per un club “tan important com l’Espanyol, tot i haver baixat a Segona”.

Les reaccions d’alguns aficionats a les xarxes

Aquestes declaracions no han deixat indiferent els seguidors i s’han format dues faccions, la que li dona la raó i la que s’ha emprenyat moltíssim amb ell:

Fran Garagarza
Fran Garagarza
Fran Garagarza
Garagarza