Pablo Torre

El migcampista del Barça Pablo Torre ha debutat amb el Barça Atlètic de Rafa Márquez a la Primera RFEF. El càntabre ha estat un dels artífexs de la victòria contra el Reial Múrcia per 2 a 0 al Johan Cruyff. Roberto a la primera part i Álvaro Sanz a la segona han estat els golejadors del filial blaugrana.

Arribar i moldre

El debut de Pablo Torre no ha pogut ser millor i de les seves botes ha sortit una gran passada en profunditat cap a Juanda, que ha centrat perquè Roberto faci el primer gol en el minut 1 de partit. El Barça ha dominat els murcians i ha gaudit d’ocasions, però no ha estat fins al minut 60 de la segona part que els homes entrenats per Rafa Márquez han pogut sentenciar el partit amb una diana d’Álvaro Sanz, que ha interceptat una passada del porter per fer el 2 a 0. El Barça es col·loca líder provisional de la categoria amb la tercera victòria consecutiva a casa.