El Barça obrirà delegacions territorials
@FCBarcelona_cat

La Junta Directiva del FC Barcelona ha aprovat obrir delegacions territorials del club a les ciutats de Tarragona, Lleida i Girona. La proposta, desenvolupada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Confederació Mundial de Penyes, preveu que aquestes delegacions siguin oficines de representació, atenció, servei, comunicació i difusió d’activitats en el territori als socis de l’entitat, i que també actuïn com a seus socials a tots els efectes, de manera que puguin facilitar l’exercici del vot presencial en el moment que la Llei de l’esport ho permeti.

Delegacions, per primera vegada, a Catalunya

Per primera vegada el Barcelona estendrà la presència física de les seves oficines a Catalunya, més enllà de la seu corporativa del club a Barcelona, i de les delegacions que ha obert els darrers anys a Nova York i Hong Kong. Aquestes delegacions territorials les obrirà conjuntament amb la Confederació Mundial de Penyes, perquè aquests espais siguin, alhora, les oficines de les respectives federacions territorials per apropar-se a les seves penyes i penyistes.

Aquestes oficines també permetran a la Fundació Barça ser present en el territori per donar a conèixer les seves activitats i programes als socis i penyistes, aprofitant els recursos que els club i la Confederació Mundial de Penyes posaran a la seva disposició.