Aquest cap de setmana és molt variat. Futbol 7 inclusiu, cursa popular, caminades urbanes i nòrdiques, Lliga de monopatí i hores i hores de futbol sala i bàsquet a la Festa Major del Coll.

13è TICB de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral

Dissabte i diumenge al matí, al camp de futbol Clot de la Mel ( c. Andrade, 40)

ciutat de barcelona futbol 7

 

La 13a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral acollirà des de dijous els partits de la selecció catalana, els Estats Units, Escòcia, CP United i l’Argentina.

  • Dijous, a les 12.30 h, Dinamarca – CP United
  • Divendres, a les 16 h, Escòcia-Argentina i, a les 21 h, Estats Units – Catalunya
  • Dissabte, a les 10.30 h, Escòcia-Dinamarca; a les  12.30 h, CP United – Argentina i ,a les 14.30 h, Catalunya – SW United
  • Diumenge, des de les 8.30 h, partits amb els aparellaments resultants.

Més informació al web del torneig

 

4a Cursa Besòs Maresme

Diumenge, a les 8.30 h, amb sortida des del CEM Maresme, al carrer de Pallars 484 (a partir de 12 €)

cursa besos maresme

 

Quarta edició de la cursa amb dos recorreguts, de 5 km i 10 km. Inclou dues novetats: una cursa familiar i una caminada solidària pel barri.

Mapa dels diferents recorreguts:

cursa besos maresme

Més informació i inscripcions al web de la cursa

5a jornada Lliga Skate BCN

Dissabte, de 12 h a 18 h, a l’Skatepark Baró de Viver (gratuït)

LLIGA SKATE BCN

 

La cinquena jornada de la Lliga skate (antiga 3style bcn) arriba després de les jornades a les Corts, Vall d’Hebron, Canyelles i Mar Bella. Hi ha tres categories: principiants, open femení i open masculí i les inscripcions són gratuïtes. Es fan exercicis i acrobàcies comentades per un presentador i valorades pels jutges.

Inscripcions: al web

Quarta Marxa Nòrdica del PSMAR

Diumenge, a les 9 h, amb sortida a les 10 h des de l’Hospital del Mar (donatiu a partir de 10 €)

marxa nordica hospital del mar

 

Quarta edició de la marxa nòrdica del Parc de Salut Mar per caminar amb motiu del Dia Mundial sense Tabac i a favor del projecte Un respir al càncer, un projecte de suport a pacients amb càncer i els seus familiars. La marxa nòrdica és una nova forma de caminar amb pals d’impuls, que redueix l’ansietat i disminueix la depressió en determinats moments. Així, doncs, es converteix en un potent reductor de l’angoixa que origina el fet deixar de fumar i un bon pal·liatiu per eliminar l’hàbit o moderar-ne el consum, i en una tècnica eficaç per millorar el benestar físic i emocional de les persones amb una malaltia oncològica i dels seus familiars i/o cuidadors, perquè en potencia la qualitat de vida i l’afrontament de situacions d’estrès. La inscripció inclou pals nòrdics, explicació tècnica i avituallaments.

  • Recorregut: Hospital del Mar – Parc del Poblenou – Passeig de Garcia Farga – Parc del Fòrum – Centre Fòrum de l’Hospital del Mar – Avinguda Diagonal – Plaça de les Glòries – Avinguda Meridiana – Passeig de Lluís Companys – Parc de la Ciutadella – Carrer de Wellington – Hospital del Mar
  • Distància: 10 km
  • Durada: 2. 30 h

Més informació i inscripcions  al web de la marxa

Barnatresc: Caminada de Dia Olímpic Internacional

Diumenge, a les 9 del matí, amb sortida a CEM Olímpics Vall Hebron  i arribada a l’Estació de Sants (gratuïta)

barnatresc 2018

 

Arriba la caminada urbana Barnatresc. Amb una distància de gairebé 13 km i unes 4 h de duració. El recorregut passa per: CEM Olímpics Vall Hebron (S), passeig de la Vall d’ Hebron (1), plaça d’Alfonso Comín, passeig de Sant Gervasi, plaça de John F. Kennedy (2), carrer de Balmes, ronda del General Mitre, carrer de Ganduxer, plaça de Sant Gregorio Taumaturg, carrer de Francesc Pérez Cabrero, Turó Parc (3), avinguda de Pau Casals, plaça de Francesc Macià, avinguda Diagonal, rambla de Catalunya (4), Gran Via de les Corts Catalanes, plaça de la Universitat (control de pas i avituallament), ronda de Sant Antoni (5), ronda de Sant Pau, carrer d’Aldana, avinguda del Paral·lel, carrer de Margarit, passeig de l’Exposició, carrer del Poeta Cabanyes, avinguda de l’Estadi, Museu Olímpic (6), Palau Nacional, plaça del Marquès de Foronda, avinguda de la Reina Cristina, plaça d’Espanya, Parc de Joan Miró (7), carrer de Tarragona i arriba a l’estació de Sants (A).

recorregut caminada barnatresc

 

Torneig Festa Major del Coll: 24 h de futbol sala i 12 h de vòlei

Dissabte i diumenge, al Poliesportiu Creueta del Coll (a partir de 40 € per equip)

  • 24 h Futsal: des de les 21 h de divendres fins a les 21 h de dissabte
  • 12 h Volei 4×4: tot diumenge des de les 10 h fins a les 22 h

Més informació i inscripcions al web del torneig