Inici de partit igualat

Menys en l’1 a 0 inicial favorable a l’Eger, l’Atlètic-Barceloneta sempre ha anat per davant en el marcador. El treball defensiu i els gols de Perrone i Famera han permès capgirar el resultat i s’ha arribat al final del primer quart amb 1 a 2 per als barcelonins. Els hongaresos no han estat un rival gens fàcil. La lluita ha estat molt intensa i els dos equips s’han esmerçat al límit de les seves forces.

Els gols de Munarriz decisius

Dos gols consecutius de Munarriz al final del segon quart han fet que l’Atlètic arribés a la mitja part amb un avantatge mínim de 4 a 5. A la represa Munarriz ha seguit encertat de cara a porteria i un gol seu i un altre d’Álvaro Granados, conjuntament amb les aturades de Daniel López Pinedo, que han tancat a pany i forrellat la porteria, han fet que el Barceloneta ampliés l’avantatge fins als tres gols, 4 a 7.

Excel·lent treball defensiu

El fantàstic treball defensiu de l’Atlètic ha continuat en l’últim i definitiu quart. De fet, els barcelonins en tota la segona part no han encaixat cap gol. Munarriz, màxim golejador del partit amb quatre dianes, i Álvaro Granados han arrodonit la victòria.

Aquest divendres l’Atlètic-Barceloneta es jugarà l’accés a la final davant l’Olympiacos grec.