El Barça debutarà a la Champions 2023-24 aquest dimarts, 19 de setembre, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys contra l‘Anvers. El migcampista Oriol Romeu ha estat el protagonista, conjuntament amb Xavi Hernández, a la sala de premsa en la roda de premsa prèvia al partit. El futbolista veu que “estem preparats per fer un pas endavant a la Champions”.

Contra l’Anvers “és la primera prova de foc”

El jugador, que va arribar aquest estiu del Girona, ha explicat que “la sensació entre els companys és d’optimisme”. L’equip va fer un bon partit contra el Betis a la Lliga i les sensacions que va deixar la golejada contra els andalusos són molt bones. Això sí, Romeu té clar que “hem de competir”, després de les decepcions de les dues últimes temporades”. El futbolista té clar que “estem preparats per fer un pas endavant a la Champions”, ja que creu que la plantilla està feta per això.

El debut contra l’Anvers “és la primera prova de foc” i arriba amb la idea que “venim a fer un gran any a Europa”, després de les dues últimes decepcions de les últimes temporades, quan el Barça no ha passat de la fase de grups. Ha assegurat que guanyar la Champions “és el trofeu que més il·lusió” li fa a un futbolista.