El Barça debuta aquest dimarts, 19 de setembre, a la Lliga de Campions. Xavi Hernández, en la prèvia del primer partit de la Champions contra l’Anvers a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, ha deixat molt clar quins són els objectius en aquesta edició de la màxima competició europea de club. El primer “és aconseguir arribar a vuitens de final” i després “competir-la i demostrar-ho amb resultats”.

Xavi Hernández: “Hem de fer un pas endavant”

Després que les dues últimes temporades el Barça hagi caigut a la fase de grups, el tècnic blaugrana ha demanat de fer “un pas endavant”. Ha explicat que tant a ell com als jugadors els fa molta il·lusió la Champions i que ho ha vist a la cara dels futbolistes, que ha dit que “estan endollats”. Segons l’entrenador: “S’ha acabat el temps de les paraules i hem de demostrar amb fets que podem competir-la”. En aquest sentit, Xavi afegeix: “Ens hem de creure que podem tornar a ser grans a Europa”.

Pel tècnic el primer objectiu en aquesta Lliga de Campions “és arribar a vuitens de final, el llistó és passar la fase de grups i un cop a vuitens ja veurem”. Per Xavi Hernández “hem de fer un pas endavant en aquesta competició” i això per l’entrenador vol dir “competir-la”. El de Terrassa també ha volgut deixar clar que dissabte contra el Betis van fer un bon partit i que ara s’ha de donar continuïtat, ja que, segons ell, l’equip té bones sensacions i ara és el moment de mantenir-les.