Leo Messi

Leo Messi i el FC Barcelona estan a punt d’anunciar la continuïtat de l’argentí com a jugador blaugrana. Segons ha avançat ‘L’Esportiu’ i després se n’han fet ressò diversos mitjans de comunicació, l’acord entre les parts es farà públic en breu, és qüestió de dies. Tant el jugador com el club estarien esperant el vistiplau definitiu de la Lliga per anunciar l’acord.

Messi signarà per cinc anys

Segons aquestes informacions, Messi signaria un contracte per cinc temporades. S’havia especulat que només en serien dues, però el futbolista argentí es veu amb força i ànims per continuar més anys. A més, el jugador es rebaixaria el sou de manera considerable. Fins a un 50 %, així el club podria complir amb el límit salarial que li imposa la Lliga.

Joan Laporta: “La continuïtat de Leo Messi progressa adequadament”

La clàusula de rescissió de Messi seria d’uns 350 milions d’euros en aquest nou contracte. La rebaixa de sou el jugador la veuria compensada amb una prima de fitxatge, ja que recordem que ara mateix és un futbolista lliure, o sigui, sense equip. La propera temporada Messi cobraria una mica més que en aquesta, però, en canvi, en les últimes tres el seu salari seria més baix.

Tot pendent de la Lliga

Aquest acord entre Messi i el Barça ja s’hauria presentat davant la Lliga i ara tot quedaria pendent l’aprovació de la patronal, que ha d’estudiar que tot plegat compleixi amb el límit salarial, condició indispensable per fer efectiu l’acord.