El Barça ha fet oficial la renovació de Mapi León fins al 2026. La central aragonesa acabava contracte el 30 de juny del 2024 i l’estira dos anys més. El Barça, doncs, s’assegura la continuïtat d’una de les peces fonamentals dels èxits de l’equip en els últims temps. Ja fa set anys que juga al Barça i, de moment, s’assegura fer-ho nou temporades.

Un anunci a l’estil Mapi

L’anunci de la renovació l’ha feta al final del partit de la Champions en què el Barça ha golejat el Rosengard per 7 gols a 0 i ha segellat l’accés als quarts de final de la competició.

Mapi León, renovada

Mapi León ha renovat amb el Barça fins al 2026. Així, el club ha fet oficial una de les renovacions més prioritàries del primer equip, ja que es tracta d’una jugadora fixa a l’11 inicial. La renovació, però, arriba en un moment delicat per a Mapi, que es troba en el procés de recuperació del trencament del menisc extern del genoll dret que va patir en un entrenament, que l’ha obligat a passar pel quiròfan.

Peça clau en els èxits del Barça

Mapi León ha estat una peça fonamental dels èxits del Barça en els últims temps. La central aragonesa va arribar procedent de l’Atlètic de Madrid a canvi de 50.000 euros l’estiu del 2017 i, des d’aquell moment, ha estat una fixa als esquemes del primer equip. Com a jugadora del Barça, ha guanyat quatre Lligues, quatre Copes de la Reina, tres Supercopes d’Espanya i dues Champions League. El club espera que Mapi León continuï sumant èxits amb la samarreta blaugrana i, per això, ha apostat per una renovació fins a l’any 2026, la primera de Marc Vivés com director esportiu.