horari cursa mercè 2022
Foto: Ajuntament de Barcelona

Ja està tot a punt per a un dels esdeveniments més populars del calendari de curses de la ciutat. La Cursa de la Mercè 2022 es correrà aquest diumenge, 18 de setembre. La sortida està prevista ben d’hora al matí i al llarg dels 10 quilòmetres de la prova els atletes passaran per diversos punts de la ciutat, com per exemple l’avinguda del Paral·lel, la plaça de Tetuan, el passeig de Lluís Companys i la plaça de Catalunya.

Si no vols perdre-te’n res, a continuació et detallem l’horari i on veure la Cursa de la Mercè 2022.

La Cursa de la Mercè 2022, en directe a betevé

betevé oferirà per primera vegada l’emissió en directe de la Cursa de la Mercè aquest diumenge, 18 de setembre. El programa especial arrencarà a les 8.15 h i s’allargarà fins més enllà de les 10.30 h. Un programa especial que mostrarà tots els detalls de la cursa pels carrers de la ciutat. Seguirà els corredors professionals i també oferirà imatges de l’arribada de tota la resta de participants, amb entrevistes, testimonis, ambient de la competició i tota la informació d’aquesta cita esportiva amb motiu de les Festes de la Mercè 2022.

La transmissió de la cursa es farà en directe en totes les plataformes de betevé. Pots triar si seguir-la a la TDT, a Movistar+ (canal 166), en “streaming” a beteve.cat o al canal de YouTube d’aquesta casa. A més a més, si ets un dels participants de la prova, podràs veure’t corrent pels carrers de Barcelona en la reedifusió que es farà de la Cursa de la Mercè a partir de les 15:40 hores, a la TDT de betevé.

Vols acostar-te a veure la Cursa de la Mercè?

Si vols acostar-te a veure la Cursa de la Mercè 2022 en persona, has de tenir el compte el recorregut que seguirà la prova. Passarà per diversos punts de la ciutat com l’avinguda del Paral·lel, la plaça de Tetuan, el passeig de Lluís Companys i la plaça de Catalunya. Els 10 km de recorregut passaran per diversos barris de Barcelona, així que és possible que la cursa et quedi a prop de casa!

Recorregut cursa de la mercè 2022 Barcelona