Bayern Barça

El Barça ha perdut contra el Bayern de Munic en la segona jornada de la Champions. Els blaugrana, malgrat fer un bon partit, han caigut a l‘Allianz Arena per 2 a 0 amb dues dianes de Lucas Hernández i Sané. El Barça continua la dinàmica negativa contra el club alemany, la seva bèstia negra, al qual no han guanyat mai al seu camp.

Un Barça millor a la primera part

El Barça ha començat molt bé i amb una pressió alta ha sotmès el Bayern a tancar-se al seu terreny de joc. Els blaugrana han creat ocasions per marcar. Pedri ha tingut la primera davant porter, però no ha estat encertat en els metres finals. Una jugada de Dembelé també ha deixat Lewandowski en una situació immillorable, però el seu xut a boca de canó ha fregat el travesser. El polonès també ha pogut marcar de cap, però Neuer ho ha evitat. El davanter blaugrana ha servit una assistència a Raphina, que gairebé marca en un xut potent des de fora l’àrea. El Bayern també ha creat perill, però les millors ocasions han estat per als homes entrenats per Xavi Hernández. Els bavaresos han creat perill per la banda esquerra amb Davies i amb la genialitat de Musiala. Abans del descans, Lewandowski ha tornat a estar a punt de marcar per al Barça, però la primera part ha acabat sense gols.

El Barça completa la retirada del videomarcador del Gol Sud del Camp Nou
La retirada del videomarcador va començar divendres i ha finalitzat aquest dimarts

El Bayern sentencia a la segona part

La segona part ha començat amb xut fregant el pal de Raphinha, que gairebé marca a la porteria alemanya. La rèplica de Goretzka ha fet lluir Ter Stegen amb una aturada. En el minut 50 el Bayern ha obert la llauna amb un cop de cap de Lucas Hernández aprofitant la sortida d’un córner. El gol ha estat una galleda d’aigua freda per a un Barça que uns minuts després ha vist com queia el segon després d’una jugada individual de Sané. Xavi ha fet entrar Frenkie de Jong i Ferran Torres al camp. El Barça ha reaccionat i Pedri ha enviat una pilota al pal després d’una bona jugada individual.