La final de la 34a Lliga Catalana de Futbol Americà la jugaran dos equips de Barcelona, els Uroloki i els Búfals. A més a més, tots dos equips són del districte de Sant Martí i la final es jugarà al Municipal de la Verneda, el camp del Júpiter. Els primers volen guanyar el tercer campionat consecutiu i els Búfals la primera Lliga del seu palmarès.

Repetició de la final de la temporada 2001-2002

Els Barcelona Uroloki busquen el seu tercer títol consecutiu i la vuitena Lliga catalana de la seva història. Si guanyen empataran amb el Reus Imperials com a màxims guanyadors de la Lliga amb vuit títols. Per la seva banda, els Búfals tornaran a jugar una final. L’última va ser a la temporada 2001-2002, precisament contra els Barcelona Uroloki. Els del drac vermell la van guanyar en aquela ocasió. L’equip dirigit per Nordi Ben Mousa pot fer història, ja que els Búfals no han guanyat mai la Lliga catalana de futbol americà. Serà la tercera final que disputen els del Poblenou i malgrat que no estaven a les enquestes a l’inici de temporada, tenen la il·lusió i les ganes d’endur-se el títol.

Uroloki, el rival a batre

L’equip de Marcos Guirles és l’equip a batre en les últimes temporades. Tres títols de Lliga consecutius i aquesta temporada arriben invictes a la final. Vuit partits de Lliga regular i vuit victòries amb 260 punts a favor i només 61 en contra. A més a més, compten amb el millor jugador de la Lliga, el mexicà Marco Duran. A les semifinals van guanyar als Bocs per 30 a 14.

Búfals, la revelació de la Lliga

Els Barcelona Búfals han sorprès tothom arribant a la gran final. L’equip de Nordi Ben Mousa va quedar segon a la Lliga amb sis victòries i dues derrotes, contra Uroloki i Bocs. A les semifinals van derrotar el Reds de Terrassa per un ajustat 13 a 8. Jordi Roca, amb 23 punts, ha estat el màxim anotador dels del Poblenou a la Lliga. En la temporada passada, la final també la van disputar dos equips de barcelonins, els Pagesos i els Uroloki, amb victòria pels del drac vermell per 28 a 7.