Nico Melamed es mostra ambiciós en el retorn a Primera
Nico Melamed és ambició amb el retorn a Primera. Foto: @RCDEspanyol

L’Espanyol ha fet oficial que el jugador Nico Melamed haurà de ser intervingut de la luxació que té a l’espatlla esquerra. L’operació la farà el doctor Ramon Cugat, aquest dimarts, 28 de novembre, a la Clínica Quirón.

Una lesió que arrossega des de fa mesos

Nico Melamed haurà de passar pel quiròfan per solucionar els problemes d’espatlla que pateix des de fa setmanes. El club blanc-i-blau ha anunciat que el jugador serà intervingut aquest dimarts, 28 de novembre, per l’equip del Dr. Ramon Cugat a la Clínica Quirón, de la luxació recidivant que té a l’espatlla esquerra i que li ha impedit participar en els últims partit de l’equip.

Segons informa el club, tant el doctor com el mateix Melamed “entenem que la intervenció quirúrgica és la millor solució per acabar amb aquesta lesió, que li està impossibilitant competir en plenes facultats físiques.” De fet, el jugador arrossega aquestes molèsties des de la temporada passada.

Melamed se sotmetrà a una artroscòpia i, en principi, l’endemà d’aquesta intervenció hauria de rebre l’alta hospitalària. El jugador, seguint el pla habitual, iniciarà la primera part de la recuperació a la Clínica Quirón. El club, com és habitual en aquests casos, informa que “la seva evolució en marcarà la disponibilitat.”