Nemanja Ilic ha tingut un debut fantàstic al Palau com a jugador del Barça d’handbol. L’extrem serbi, que ha estat fitxat per cobrir la baixa de llarga durada de Mortensen, s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip conjuntament amb Tim N’Guessan amb set gols.

Nemanja Ilic, en procés d’adaptació

Ilic només ha fallat dos llançaments dels nou que ha provat i ha col·laborat de manera molt activa en la victòria del Barça davant l’Atlètic Valladolid per 46 a 24. Amb aquest triomf els de Xavi Pascual encadenen la 18a victòria en 18 jornades i continuen com a líders destacats de la Lliga Asobal.

Nemanja Ilic ja havia debutat amb el Barça. Va ser en el partit de Champions a la pista del Veszprem. El serbi només va jugar uns minuts i ni tan sols va llançar a porteria. Davant el Valladolid ha demostrat que el procés d’adaptació avança de manera correcta.