Roger Pallarols, nou entrenador RC Polo

A l’estiu, l’entrenador del Reial Club de Polo, Carlos García Cuenca, va signar la renovació amb el club per a una última temporada més. Des d’aleshores, el club de la Diagonal es va posar a la recerca d’un tècnic i finalment l’ha trobat. Roger Pallarols, actual entrenador del Júnior, serà el nou tècnic del Polo la pròxima temporada.

De Terrassa a Barcelona, passant per Sant Cugat

Pallarols és un tècnic format a l’Atlètic Terrassa. Va començar com a jugador al Vallès Esportiu, filial del club egarenc, i va arribar a jugar amb el primer equip de l’Atlètic.

La seva faceta com a entrenador la va començar al Vallès Esportiu. Amb el filial de l’Atlètic va proclamar-se campió de Lliga de la Divisió d’Honor B, una categoria per sota de la Divisió d’Honor.

Més tard, va ser el segon entrenador de l’Atlètic Terrassa fent tàndem amb Dani Martín. Quan Martín va ser nomenat seleccionador espanyol d’hoquei herba, Roger Pallarols va fer-se càrrec del primer equip de l’Atlètic durant set temporades amb les quals va aconseguir tres Lligues i dues Copes del Rei.

Plantilla Club Junior amb Roger Pallarols
@hockeyjunior

Amb el Júnior, un sotscampionat de Lliga

Després d’un any sabàtic, Pallarols va fer-se càrrec del Júnior, equip amb el qual la temporada passada va aconseguir el sotscampionat de Lliga després de perdre als “shoot out” precisament amb el RC Polo, el seu equip la temporada vinent.