Nemanja Ilic, nou jugador FCB Handbol
@ilicnemanja19

El Barça d’handbol ja ha fet oficial qui substituirà el lesionat Casper Mortensen fins a final de temporada. L’internacional serbi Nemanja Ilic, serà l’encarregat de cobrir la baixa del danès.

Un internacional de prestigi

Ilic arriba, en qualitat de cedit, del Fenix ​​Tolosa francès. Té 28 anys i compleix els requisits que demanava el tècnic, Xavi Pascual, per incorporar-lo. L’entrenador del Barça volia “un jugador de qualitat i experiència contrastades”. Ilic és internacional amb la selecció de Sèrbia. Va a jugar el Mundial d’Alemanya i Dinamarca, fent 25 gols en 7 partits i una efectivitat del 66%.

Nemanja Ilic, jugador cedit al FCB handbol
@ ilicnemanja19

A la lliga francesa, Ilic ha fet 73 gols en 13 partits, amb una mitjana de 5,5 gols per enfrontament. El seu encert, de cara a porteria, és gairebé del 73%.

Un altre dels arguments per a la incorporació és la possibilitat de poder inscriure’l a la lliga de campions, ja que el Tolosa no juga competició europea aquesta temporada. Fins i tot, el nou jugador blaugrana podria debutar el pròxim 9 de febrer, en el partit que el Barça disputarà davant el Veszprém a l’onzena jornada de la Lliga de Campions.

El substitut de Mortensen

Amb l’arribada d’Ilic, el Barça podrà cobrir la baixa de Casper Mortensen fins a final de temporada. El jugador danès va a tornar lesionat del Mundial d’handbol i el 8 de febrer serà operat del menisc del genoll esquerre . El fet que la Federació danesa no notifiqués la lesió de Mortensen al Barça va provocar la queixa de Xavi Pascual, amb crítiques molt dures cap als directius danesos.