El Club Natació Barcelona s’ha imposat al Club Esportiu Mediterrani per 11 a 9 en un partit que els mariners perdien per 3 gols just abans de disputar-se l’últim quart.

Tres quarts per al Medi

El Mediterrani, amb casquet blanc, ha començat el partit molt endollat. Els de Jahzeel Martínez s’han imposat en el primer quart per un parcial d’1 a 3. Una diferència que ha desaparegut just abans del descans, ja que el CNB ha igualat el partit a 5.

El tercer període ha tornat a ser per al Mediterrani. El conjunt de Sants ha aconseguit un parcial d’1 a 4 que els situava amb un còmode 6 a 9 abans dels últims vuit minuts.

L’últim període pel CN Barcelona

Però, el Natació Barcelona, un dels millors equips de la categoria, i gràcies a un inspirat Víctor Flores ha aconseguit un parcial de 5 a 0 amb el qual, els tres punts, es quedaven a la Nova Escullera. Flores ha estat nomenat millor jugador del partit.