El Martinenc rebrà aquest diumenge al migdia, a les 1 2 h, la visita del Llagostera al Guinardó. Els diables vermells intentaran aconseguir la victòria i així seguir creient que la salvació és possible.

El Martinenc encara vol creure-hi

El Martinenc, després del triomf sorprenent al camp del Terrassa, buscarà contra el Llagostera una nova victòria. Els de Manel Moya tenen molt difícil aconseguir la permanència, però pensen que mentre hi hagi vida hi ha esperança. 11 punts són els que els separen de la salvació, però la injecció de moral de la victòria contra els egarencs pot ser el punt d’inflexió per anar cap amunt. De fet, dels últims sis partits només n’han perdut un, això sí, en va empatar quatre.

El Llagostera vol aspirar al segon lloc

El Llagostera, tercer a la classificació i que va guanyar l’Europa la jornada passada, serà un rival dur i complicat per al Martinenc. Els gironins venien de dues derrotes consecutives abans d’imposar-se als escapulats. Un cop trencada la mala dinàmica, els de la Costa Brava buscaran un triomf per seguir aspirant al segon lloc de la taula, que el tenen a tres punts.