L’Horta ha empatat a zero en un bon partit dels de Víctor Valdés davant el Nàstic de Tarragona. El matx, que s’ha disputat al Nou Estadi de Tarragona, enfrontava dos equips de dues categories diferents: els hortencs, de Tercera, i els grana, de la Segona B.

La primera part, per a l’Horta; la segona, per al Nàstic

L’enfrontament ha tingut un temps per a cada equip. En els primers 45 minuts, les millors ocasions han estat per a l’Horta. La primera ocasió de gol ha estat per als visitants. Un ràpid contraatac al minut 21 ha acabat amb una jugada personal de Víctor Bertomeu, però el seu xut s’ha estavellat al pal. Un minut més tard ha estat Sergi Moreno qui podia haver marcat, però la pilota ha sortit un pèl desviada.

A la segona part, el Nàstic ha fet un equip completament nou amb 10 jugadors que havien començat el partit des de la banqueta. Però ha estat l’Horta el que ha tingut la primera millor ocasió del segon temps. Una errada entre el porter Wilfred i Grifell no l’han sabut aprofitar ni Moreno ni Víctor. El Nàstic, que disputava el primer partit de la pretemporada, també ha tingut la seva al minut 66 quan Muth ha rebutjat un bon xut de Thomas Amang.

A l’últim tram del partit, els jugadors del Gimnàstic han posat una marxa més i Fausto Tienza i Javier Bonilla han gaudit de bones oportunitats per marcar, però la mancar d’encert els ha deixat sense el premi del gol.

L’empat amb el Nàstic significa una millora, pel que fa a resultats, de l’Horta aquesta pretemporada. En el primer enfrontament disputat després de la covid-19, l’equip de Víctor Valdés va perdre davant el Viladecans per 0 a 2.