Manolo González, entrenador del CF Muntanyesa: "S'ha de tenir en compte que guanyar partits en aquesta competició és molt complicat, jugar fora de casa és un handicap que t'ho complica encara més i el Vilafranca és un equip que anirá creixent durant la temporada. És un equip amb bons jugadors coom Puchi, Valerio. tenim la sort que Bacaicoa que és un jugador important a pilota aturada per ells i porta anys a la categoria, està sancionat, i això t'ho posa una mica més fàcil." Pedro Dólera, entrenador del CE Europa: "No donen una pilota per perduda, saben molt bé el que fan, són molt perillosos a pilota aturada i són un equip molt potent. Que ningú pensi que vindrà el Cerdanyola a donar-se per vençut o que és un equip de poc nivell. Tenen molt nivell, són molt intensos, semblant al Muntanyesa i que ens farà patir molt, i ens costarà moltíssim guanyar."

El Muntanyesa torna a Vilafranca, on la temporada passada va disputar l’últim partit de l’any 2012. Aquell 23 de desembre els de Manolo González van arrencar un  empat molt valuós gràcies al gol de Nils Puchades. Precisament, el màxim golejador de l’equip i de la Tercera Divisió no podrà jugar per sanció.

L’Europa rebrà per primera vegada al Nou Sardenya el Cerdanyola. L’equip del Vallès ha aconseguit l’ascens aquest any amb Toni Carrillo. El Cerdanyola fa tres jornades que no coneix la derrota.