Frank Rijkaard va ser el convidat de la presentació de la temporada del '3 contra 1', el programa de debat i entrevistes esportives de Barcelona TV. El tècnic del Barcelona no va variar el seu discurs pla, però carregat de raons. El Barça està en un moment de la seva història que, pràcticament, cal refundar-lo des del punt de vista futbolístic. Per fer-ho, la fórmula no és cap altre que primer guanyar i després oferir espectacle. FRANK RIJKAARD, entrenador del FC Barcelona "Yo digo que de inicio vamos a ganar y después si ganamos tendremos la confianza de todos y podremos jugar un fútbol muy atractivo." El Barça és un equip en regeneració que necessita l'estima que donen els punts aconseguits en els partits encara que es jugui malament. Rijkaard i el seu equip de col·laboradors tenen molt clar que no volen que els posin cap etiqueta, ni que són de la corda de Cruyff ni que juguen al més pur estil d'Arrigo Sacchi.

La banqueta del Barça la dirigiria un home de 40 anys amb un passat excel·lent com a futbolista, però discret com a tècnic. Tenia quatre anys d’experiència, dos amb la selecció holandesa i dos més amb l’Sparta de Rotterdam, en cap dels dos casos va guanyar cap títol.

A Barcelona va estar des de 2003 fins a 2008, cinc temporades en les quals va assolir les lligues de les temporades 2004-05 i 2005-06, la Copa d’Europa de París l’any 2006  i les supercopes d’Espanya de 2005 i 2006. En aquesta notícia recordem l’entrevista que li vam fer al programa ‘3 contra 1’, que dirigia el prestigiós periodista Cristian García. Aquell dia el presentador estava acompanya de Carlos Pérez de Rozas i d’Edwin Winkels. Rijkaard demanava paciència a l’afició perquè l’equip no acabava de rutllar com pretenien en les primeres jornades del campionat.

Després de deixar el Barcelona, Rijkaard va entrenar el Galatasaray i fins a començaments d’aquest any era el màxim responsable de la selecció d’Aràbia Saudita. Ara mateix no entrena.