ALBERTO MONTENEGRO, organització del Correbarri "A dia 20 de setembre de l'any passat portàvem, aproximadament, 1175 inscrits, segons dades que miràvem diariament, i aquest matí, abans de sortir de casa, eren 1.830, els que estaven per pàgina web, després també hem de comptar la gent que ho ha fet de forma presencial a les botigues de Benito Sports de Barcelona i també a les oficines del Club Natació Atlètic-Barceloneta." "Podem absorbir fins i tot 5.000-5.500 participants i enguany és la xifra màxima, tot i que nosaltres no ens la posem com a objectiu. Per a nosaltres, arribar a 4.000 seria una molt bona xifra."

El Correbarri va acollir en la primera edició l’any 2012 més de 3.000 inscrits. Aquest any, els organitzadors si aconseguissin arribar als 4.000 n’estarien satisfets i, de moment, les expectatives són bones perquè hi ha hagut un 40% d’augment de la inscripció.

El Correbarri és una cursa que té un component diferencial respecte de la resta de competicions, perquè permet als atletes córrer de forma col·lectiva. Cada inscrit s’apunta a un dels 10 districtes de la ciutat, ja sigui perquè ha nascut allà, perquè hi viu o perquè li té una estima especial (sobretot en el cas dels de fora de Barcelona). A més, cada districte es distingeix amb una samarreta d’un color diferent, la qual cosa permet veure un ventall de colors durant tot el recorregut de 10 quilòmetres. Els millors 50 participants de cada districte (35 homes i 15 dones) puntuaran per tal d’aconseguir el premi del millor equip de la ciutat. De moment, Sant Martí n’és el primer guanyador.